ماجرای عجیب آهنگ «تنهاترین عاشق» که به نام فریدون فروغی دست‌به‌دست می‌شود! + فیلم چرا تکرار «پایتخت ۶» پخش نمی‌شود؟ روایت پردیس پورعابدینی از سکانس ملاقات شرعی با شهاب حسینی در «گناه فرشته» + فیلم برگزاری گردهمایی کارشناسان روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سراسر کشور در مشهد مقدس بازیگر فیلم سینمایی «اخراجی‌ها ۲»: روش تدریس تام‌کروز در «تاپ‌گان» متعلق به یک خلبان ایرانی است خانه انیمیشن UP در دنیای واقعی + فیلم و عکس معاون وزیر فرهنگ: سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است درباره زنده یاد حسن حامد، نمایشنامه نویس و کارگردان فقید مشهدی| خاموشی در اوج درخشش کاش سریال بود! | درباره «مست عشق»، فیلم مهم حسن فتحی بازدید هیأت رسانه‌ای ایران از مؤسسه العلمین عراق + تصاویر ویژه‌برنامه «کوی محبت» در شب شهادت امام جعفر صادق (ع) + زمان پخش فیلم‌های سینمایی تلویزیون برای تعطیلات آخر هفته (۱۳، ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان تعطیلی سینما‌های مشهد به مناسبت شهادت امام‌جعفر‌صادق‌(ع) ناگفته‌های پردیس پورعابدینی درباره «فرشته» ستاره‌بازی سهم اندک ادبیات معاصر در دانشگاه مسئله ساده انگاشتن امری به غایت پیچیده | دقایقی پای درددل‌های دانشجویان رشته زبان و ادبیات فارسی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ استاندار نجف در دیدار با هیات رسانه ای ایران: جمهوری اسلامی در زمینه های مختلف پیشرفت دارد | روابط عراق با ایران استراتژیک است + تصاویر گزارشی از جلسه نقد و بررسی کتاب «کارنامه فیاض: مجموعه آثار دکتر علی اکبر فیاض»
سرخط خبرها

چراغ گالری‌های خصوصی را خاموش نکنید

  • کد خبر: ۱۹۹۳۶۹
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۹
چراغ گالری‌های خصوصی را خاموش نکنید
مدیر یک گالری خصوصی در مشهد گفت: مسئولان فرهنگی شهر، گالری‌ها را فراموش کرده‌اند و حمایتی از آن‌ها نمی‌کنند. با حمایت نکردن چراغ گالری‌های خصوصی را خاموش نکنید.

به گزارش شهرآرانیوز، مدت‌هاست وضعیت گالری‌های خصوصی مشهد خوب نیست. دیگر گالری چندانی در مشهد باقی نمانده و شاید فقط بتوان ۵، ۶ گالری خصوصی را نام برد.

یکی از دلایل عمده حال و روز این روز‌های گالری‌ها مشکلات اقتصادی است. مردم به‌قدری درگیر مسائل اقتصادی هستند که فرهنگ و هنر برای آن‌ها در رده‌های آخر قرار گرفته است. مسئولان فرهنگی شهر نیز گالری‌ها را فراموش کرده‌اند و حمایتی از آن‌ها نمی‌کنند.

در کنار این موارد به محدودیت‌های ایجاد شده برای گالری‌ها نیز می‌توان اشاره کرد. ارائه آثار در این مکان‌های هنری با سخت‌گیری‌هایی همراه شده و هرازچندگاهی خبر پلمب همین تعداد اندک گالری‌ها به گوش می‌رسد. مجموعه این عوامل سبب شده تا بسیاری از گالری‌های خصوصی توان ادامه راه را نداشته باشند و به ناچار دیگر فعالیت نکنند.

مجبوریم برای تأمین هزینه‌های گالری از هنرمند هزینه را دریافت کنیم

آذر انورحسینی، مدیر گالری آذرنور که این روز‌ها دیگر فعالیتی ندارد و نمایشگاهی برگزار نمی‌کند، اظهار می‌کند: بعد از کرونا فعالیت خود را قطع کردیم؛ زیرا من احساس کردم که اگر گالری نباشد، بهتر است. وضعیت اقتصادی مردم خوب نیست و موارد ضروری‌تری در سبد کالای آن‌ها قرار دارد، بنابراین نمی‌توانند آثار هنری را خریداری کنند.

وی می‌افزاید: در این وضعیت ما مجبور هستیم برای تأمین هزینه‌های گالری، از هنرمند هزینه را دریافت کنیم که این واقعاً مشکل‌ساز است. نباید روی دوش هنرمندی که یک عمر کار می‌کند، بار سنگینی را تحمیل کنیم.

انورحسینی با بیان اینکه گالری آذرنور قبل از کرونا و در دهه ۹۰ فروش بسیار خوبی داشت و اوضاع خوب بود، گفت: در حال حاضر دوست ندارم از هنرمند هزینه بگیرم، اما گالری هزینه زیادی دارد، بنابراین به کلاس‌های آموزشی بسنده کردیم. هیچ حمایتی از سمت شهرداری و ارشاد نیز انجام نمی‌شود.

مدیر گالری آذرنور ادامه می‌دهد: زمان کرونا مبلغی را به عنوان اسپانسر به ما می‌دادند که به همان میزان کم هم راضی بودیم و هزینه آب و برق گالری تأمین می‌شد، اما اکنون که باز هم وضعیت خراب است این مبلغ را به گالری‌ها نمی‌دهند.

وی بیان می‌کند: متأسفانه ترس زیادی هم برای گالری‌ها ایجاد شده و وقتی نمایشگاه دایر می‌کنیم نگران هستیم که بگویند اثری مشکل دارد. وضعیت هنر در زمان فعلی بسیار سخت شده است. من ترجیح می‌دهم نمایشگاه برگزار نکنم که بخواهند از من ایراد بگیرند.

تهران یک قرن از لحاظ فرهنگی از شهرستان‌ها جلوتر است

انورحسینی در خصوص تفاوت گالری‌ها در مشهد با تهران می‌گوید: تفاوت زیادی بین گالری‌ها در مشهد و تهران وجود دارد. شاید تهران یک قرن از لحاظ فرهنگی از شهرستان‌ها جلوتر باشد؛ زیرا فرهنگ مردم متفاوت است. در مشهد بیشتر تمایل دارند هزینه‌ای که برای خرید یک اثر هنری می‌‎کنند دوباره به دست بیاورند، اما در تهران بیشتر سعی می‌کنند از کار لذت ببرند.

مدیر گالری آذرنور اضافه می‌کند: در مشهد به جای تابلو، قالی یا فرش می‌خرند تا بعد دوباره پول آن را به دست بیاورند. برخی از افرادی هم که وضعیت مالی خوبی دارند به آثار نقاشی و اثر هنری آگاهی ندارند و دیدگاه آن‌ها از نظر فرهنگی و هنری قوی نیست.

وی خاطرنشان می‌کند: استقبال از آثار بیشتر در بین افراد هنری وجود دارد و مردم عادی مراجعه زیادی ندارند. ما در مشهد مجموعه‌دار نداریم که اثر هنری خریداری کند و مردم بیشتر برای تماشا به گالری‌ها مراجعه می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->